De Roda JC uitvaart

“Door de jaren heen is de dood en de daaraan gekoppelde uitvaart bespreekbaar geworden in onze maatschappij. Mensen zijn er bewuster mee bezig en een uitvaart is vaak op de persoon afgestemd. Daarin hebben mensen duidelijke wensen en ideeën."

Door de dood te combineren met voetbalpassie en de daaraan gekoppelde sterke clubliefde van een overledene creëer je een passende maar ook heel bijzondere uitvaart. Zelf ben ik al vele jaren trouwe supporter. Op deze manier wil ik mijn passie en gevoel voor het uitvaartvak combineren met de voorliefde voor Roda JC Kerkrade”, zo besluit John Venhovens van het gelijknamige uitvaartbedrijf.

Vanaf heden is het voor de supporters van Roda JC Kerkrade mogelijk om op een geheel passende wijze hun uitvaart vorm te geven. De uitvaart kan uitgevoerd worden in geheel eigen stijl. Een Roda JC grafkist in de originele clubkleuren, een rouwkaart met op de achtergrond het Roda JC logo of een gedeelte van een van de masten of het veld van het Parkstad Limburg Stadion.